Rumored Buzz on فیلم بیماری پروانه ای
Rumored Buzz on فیلم بیماری پروانه ای
Blog Article
كه فقط با داروهاي دكتر دومي كمي بهتر بود ولي تا يه قطره اش تموم شد مجدد گريه هاش برگشت به روز اول حالا موندم چه كار كنم راهنمايي كنيد لطفا يا اگر دكتر بهتري ميشناسيد معرفي كنيد بهم باتشكر
استفاده شما از این سایت به منزله پذیرش قوانین نینی کده است : مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی دارند و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. تماس با نی نی کده
با به وجود آمدن تاولها در دهان غذا خوردن مشکل میشود و در نتیجه کم خونی و سوء تغذیه را در فرد به وجود میآورد.
بیماری پروانهای ارثی یک اختلال ژنتیکی است که مشخصه واضح آن وجود پوستی شکننده است، هر گونه تروما و آسیب وارده به پوست کودک یا فرد مبتلا به این بیماری، صرفنظر از میزان شدت، منجر به پارگی یا تاول میشود.
اطفال با شکل جدی از بیماری پروانه ای اتصالی در معرض خطر بالای ابتلا به عفونت و از دست دادن مایعات بدن از طریق تاول های گسترده قرار دارند.
از متداولترین عوارض بیماری پروانهای میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
بیشتر بخوانید: کیست چیست و چگونه به وجود میآید؟ + ۶ نوع آن
پوسیدگی دندان و مشکلات بافت درون دهان با انواعی از بیماری پروانه ای رایج است.
نشانههای عفونت همچون گرم شدن پوست، قرمزی، احساس درد در پوست، وجود تورم، چرک یا بوی بد که از زخمهای روی پوست ناشی میگردد و نیز تب و لرز.
بزرگسالان و نوجوانان مبتلا به انواع ویژهای از بیماری پروانهای، در معرض ابتلا به یک نوع سرطان پوست به نام کارسینوم سلول سنگ فرشی میباشند.
نوجوانان و بزرگسالان با انواع خاصی از بیماری پروانه ای در معرض خطر بالای توسعه نوعی سرطان پوست شناخته شده به نام سرطان سلولی فلسی قرار دارند.
داروها می توانند به کنترل درد و خارش و درمان عوارض مانند عفونت در جریان خون کمک کنند (سپسیس).
مشکلاتی در بلع، اگر تاول ها در دهان و گلو وجود داشته باشد،
مشکلات تغذیهای: ایجاد تاول در دهان باعث اختلال در خوردن، سوء تغذیه و کم خونی (مانند کم خونی ناشی از فقر آهن) میشود، همچنین مشکلات find here تغذیه نیز میتواند باعث تاخیر در بهبود زخم و عقب ماندگی رشد در کودکان شود.